Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta verkkosivumme toimisi oikein, esimerkiksi suojaustoiminnot tai evästeiden suostumusasetukset.
Mieltymysevästeiden avulla sivusto tallentaa tietoja, jotka muuttavat sivuston käyttäytymistä ja ulkonäköä, kuten kielivalintoja tai käyttäjän sijainteja.
Parantaaksemme verkkosivuamme keräämme nimettömästi tietoja tilastollisiin ja analyyttisiin tarkoituksiin. Näiden evästeiden avulla voimme esimerkiksi seurata verkkosivumme tiettyjen sivujen käyntien määrää tai kestoa, mikä auttaa meitä optimoimaan käyttäjäkokemusta.
Nämä evästeet auttavat meitä mittaamaan ja optimoimaan markkinointitoimiamme.
Kalakauppias Max Grönholm ei suostu nimeämään lempikalaansa, sillä ei ole olemassa kalaa, josta hän ei hyvin valmistettuna pitäisi.
Lempivedeneläviään Maxin Kala on myynyt vuodesta 2016 Espoon Kauklahdessa. Max perusti kaupan vanhaan puutaloon kiemuraisen kylätien varrelle, ja siitä asti kauppa on käynyt. Jopa niin hyvin, että viime vuonna myymälä siirtyi isompiin tiloihin Kauklahden Lasihyttiin.
Intohimo tuoreeseen ja laadukkaaseen kalaan sai Maxin siirtymään kaupan kalatiskiltä yrittäjäksi. Tuoreuden takaamiseksi kauppa on auki vain tiistaista lauantaihin.
Intohimo tuoreeseen ja laadukkaaseen kalaan sai Maxin siirtymään kaupan kalatiskiltä yrittäjäksi.
Aluksi Max työllisti itsensä lisäksi puolisonsa Kristan, mutta nyt yrityksessä on jo seitsemän vakituista työntekijää. Puolison lisäksi mukana on hänen äitinsä. Max ei kuitenkaan kohtele perhettään toisin kuin muita alaisiaan.
Suurena motivaattorina työyhteisössä on avoimuus ja yhdessätekeminen. Myös luottamussuhde tukkureihin ja ammattikalastajiin on tärkeä.
Yrityksen pyörittämisen ja kehittämisen vastuuta Max on päässyt hiljattain jakamaan kokeneen keittiömestari Miki Kurkelan kanssa, josta tuli kesällä yrityksen osakas. Nyt aikaa jää vihdoin omalle perheellekin.
Kun Maxilta tiedustelee, tekisikö hän mitään toisin, jos hän olisi nyt aloittamassa yritystään, vastaus on lyhyt – ei. Tunteella tehdyt päätökset ovat kantaneet nuorta kalakauppiasta tähänkin asti.
Työyhteisön lämmin tunnelma välittyy myös asiakkaille. Ensi kertaa kalakaupoille tulevalle vinkataan parhaista valmistustavoista ja kanta-asiakkaiden kanssa vaihdetaan rauhassa kuulumisia. Herkkujen lisäksi mukaan saa hyvän mielen.
Ylen toimittaja Antti Kurosen laukku on pakattuna odottamassa. Kun kriisi puhkeaa, hän on ensimmäisten joukossa paikalla raportoimassa suomalaisille. Antti Kurosen matkalaukku seisoo vaatehuoneen nurkassa aina pakattuna. Sieltä löytyvät perusvermeet viikon tai kahden reissuun: t-paitoja, housuja, passi ja luotiliivit, joiden rinnassa lukee valkoisella PRESS. Kuronen on Ylen ainoa ulkomaantoimittaja, joka on valmiina lähtemään reissuun heti. Kun
Raskaat renkaat, tiukat aikataulut ja turvallisuus – niistä rakentuu asentaja Kai Sallankiven vaihteleva arki. Millainen on raskaan renkaan asentajan tavallinen työpäivä? Työtehtävät vaihtelevat paljon sen mukaan, millaista kalustoa on rengastöiden tarpeessa. Jos nyt jotakin pitää tavalliseksi sanoa, niin pulttipyssy laulaa kello 8.00–17.00 välissä tässä toimipisteellä. Töihini kuuluu renkaiden vaihtoa, korjauksia tai uusien renkaiden myymistä asiakkaille.
Unohda vanhat työnhakuneuvot – nykypäivänä kesätyöt ja harjoittelupaikat löytyvät rekrytointijärjestelmien kautta. Asiantuntijat kertovat, miten erottua hakijana.
Pelialalla työskentelevä Miko Santala rakastui Islantiin lomaillessaan maassa. Hän ei meinannut uskoa onneaan, kun löysi saarelta haaveidensa työpaikan.